BIAS 2016. Cel mai mare eveniment aviatic din România a început, sâmbătă, la ora 10.00, pe Aeroportul Băneasa din Capitală. Pe tot parcursul zilei, cei mai buni piloţi îşi vor demonstra măiestria în aer, la manşele unor aeronave militare sau civile.

BIAS 2016. Bucharest International Air Show (BIAS), cel mai mare show aerian din România, reuneşte la cea de a VIII-a ediţie 100 de aeronave civile şi militare în evoluţii aeriene şi expuse publicului, precum şi 250 de piloţi şi paraşutişti din nouă ţări, care vor avea evoluţii aeriene de mare spectaculozitate.

Articolul continua dupa recomandari

BIAS 2016 va fi un spectacol de forţă aeriană şi precizie matematică, în care aşii aviaţiei militare şi civile din România, dar şi din Spania, Ucraina, Cehia, SUA, Grecia, Bulgaria, Austria, Lituania, vor oferi spectatorilor cu acrobaţii aeriene uluitoare şi demonstraţii de elită.

BIAS 2016 se încheie în cursul serii de sâmbătă, când, începând cu ora 22.00, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici & Teo Boar, dar și Nicu Alifantis, vor susţine două super-concerte pe Aeroportul Băneasa.

BIAS 2016. Intrarea publicului la BIAS este liberă. Accesul publicului se face prin ROMAERO. Nu se asigură parcare!