Doi belgieni, soţ şi soţie, căutaţi internaţional pentru crimă, au fost prinşi de poliţiştii români într-o localitate din judeţul Timiş. Trăiau într-o rulotă, în cutea unui localnic, de dinainte de sărbători şi plănuiau chiar să se stabilească acolo după ce îşi cumpăraseră un teren. Cei doi soţi vor fi predaţi autorităţilor belgiene.

Belgianul în vârstă de 64 de ani se refugiase în localitatea Peciu Nou împreună cu soţia sa, cu 21 de ani mai tânără. Oamenii legii au aflat informaţii despre ei prin Centrul internaţional de cooperare al Poliţiei. Ieri au mers să îi ridice, iar aseară au ajuns în birourile magistraţilor.

Articolul continua dupa recomandari

Fugarii au ajuns în localitate în urmă cu câteva săptămâni, cu rulota. Le-au spus oamenilor de acolo că vor să se stabilească şi cumpăraseră chiar şi un teren. Aveau aici un amic pe care îl cunoscuseră în Belgia în urmă cu câţiva ani.

Fratele şi tatăl bărbatului spun că nu ştiau absolut nimic de trecutul celor doi soţi.

Cei doi presupuşi criminali vor fi prezentaţi magistraţilor de la Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandetelor şi ulterior vor fi predaţi autorităţilor belgiene.