Zi de mare sărbătoare în familia lui Gigi Becali! Fiica sa cea mai mare, Teodora, s-a căsătorit religios la o biserică din centrul Capitalei.

Omul de afaceri a furat însă toate privirile. I-a organizat pe nuntaşi, şi-a pălmuit şoferul de faţă cu toţi invitaţii, a jucat în horă şi a făcut spectacol în faţa jurnaliştilor.

Articolul continua dupa recomandari

Nuntă de peste jumătate de milion de euro pentru fiica cea mare a lui Gigi Becali

Trei călugări veniţi de la o mănăstire aflată în munţi au fost invitaţii speciali ai socrului mic. Gigi Becali i-a întâmpinat la Catedrala Sfântul Spiridon, acolo unde fiica sa cea mai mare, Teodora, s-a căsătorit religios cu Mihai Theodor Mincu, un afacerist de 28 de ani, supranumit Prinţişorul din Dobroeşti.

Gigi Becali: "Aceşti părinţi sunt pustnici. Stau prin munţi, unul din ei nu a văzut civilizaţie de 20 de ani. A stat într-o scorbură. I-am rugat să vină în biserică, să facă rugăciune. Rugăciunea la un rugător bun face cât rugăciunea la toată ţara.

La intrarea în biserică, cei doi miri au fost însoţiţi de naşi şi de trei domnişoare de onoare, care au ţinut trena miresei. Părinţii spirituali ai cuplului sunt Maria Sponte, fiica omului de afaceri Teia Sponte, şi soţul ei.

Gigi Becali l-a pălmuit pe Luțu

În timp ce-i organiza pe nuntaşi în curtea bisericii, Gigi Becali şi-a pălmuit şoferul, fostul fotbalist Ionuţ Luţu, care nu i-a ascultat un ordin.

Gigi Becali a fost în centrul atenţiei şi la Palatul său din Pipera. A dirijat maşinile cu invitaţi, iar la horă a stat între ginere şi fiica lui mijlocie, Alexandra.

Înainte de sosirea invitaţilor, la poarta reşedinţei familiei Becali, a avut loc şi un incident. Un bărbat a lovit câţiva trecători şi a încercat să treacă de bodyguarzi.

Bărbatul a fost transportat la spital. Incidentul a fost aplanat de Victor Becali, vărul lui Gigi Becali.

La petrecerea din seara aceasta sunt aşteptaţi peste 700 de invitaţi. Becali ar fi cheltuit pentru organizarea nunţii mai mult de jumătate de milion de euro.