Un bebeluş de trei luni a fost găsit mort în apartamentul în care locuieşte o familie de români, în Germania. Corpul micuţului era grav rănit, a dezvăluit poliţia.

Luni seara, în jurul orei 22:00, a fost descoperit trupul fără viaţă al unui bebeluş de trei luni, într-un apartament din Gelsenkirchen. Corpul acestuia prezenta leziuni grave care ar fi putut duce la decesul lui.

Articolul continua dupa recomandari

Trei familii, două de români şi una maghiară, locuiesc în clădirea unde a fost făcută tragica descoperire. Bebeluşul a fost găsit în casa unde stă cu chirie o familie de români care are 4 membri. Ei nu au fost găsiţi în apartament, vecinii alertând poliţia, care a spart uşa.

Din informaţiile obţinute de waz.de, titular al apartamentului este un român de 48 de ani, dar acolo au fost văzuţi şi părinţii micuţului. Mama şi bebeluşul nu au fost înregistraţi însă oficial în Gelsenkirchen.

Portarul clădirii au dezvăluit anchetatorilor că familia de români nu locuieşte permanent acolo. Cei patru vin şi pleacă, uneori lipsind mai multe zile.

Miercuri se va face autopsia micuţului şi se va stabili exact cauza decesului. În acelaşi timp, părinţii lui sunt căutaţi în continuare de poliţie.