Un bebeluş de 5 luni a murit într-un groaznic accident la Corund, în Harghita. Mama lui, doar 17 ani, e în comă, după un impact între două maşini ale căror şoferi au încălcat amîndoi regulile de circulaţie.

Un bebeluş de 5 luni a murit, mama acestuia a fost rănită grav, iar alte două persoane au fost rănite uşor, luni, în urma unui accident rutier produs în comuna harghiteană Corund, între două maşini, ambii şoferi efectuând manevre neregulamentare.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit Poliţiei Harghita, accidentul s-a produs după ce unul dintre şoferi a efectuat, neregulamentar, virajul spre stânga, în vreme ce al doilea şofer a depăşit pe linie continuă, intrând în coliziune cu primul.

"Un şofer, în vârstă de 41 de ani, din comuna Corund, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 13A, a efectuat neregulamentar o manevră de mers spre stânga, moment în care a fost lovit de un autoturism condus de un consătean al său, de 29 de ani, aflat tot neregulamentar în depăşire, peste linia continuă.", potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

În urma acestuia, un bebeluş de cinci luni a murit, iar mama acestuia a fost grav rănită.

"În urma impactului, o fetiţă de 5 luni a decedat şi mama sa, în vârstă de 17 ani, a fost rănită grav. Alte două persoane din autoutilitară au fost rănite uşor.", potrivit Poliţiei Harghita.

Şoferii nu consumaseră băuturi alcoolice. Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.