O bătrânică în vârstă de 70 de ani, din Topliţa, a fost prinsă beată la volan de un echipaj al Poliţiei Rutiere, imediat după slujba de duminică de la biserică.

Duminică dimineaţă, poliţiştii din Topliţa au organizat mai multe filtre în trafic în cadrul unei acţiuni pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Articolul continua dupa recomandari

Astfel, în jurul orei 11.10, imediat după slujba de la biserică, o bătrânică în vârstă de 70 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a fost trasă pe dreapta, pe strada Lungă din localitate.

Pentru că aveau suspiciuni că bătrâna ar fi consumat alcool, poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că bătrânica avea o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, notează ziarharghita.ro.

Conform procedurilor, bătrâna a fost transportată la spitalul din localitate pentru recoltarea probelor biologice şi apoi la sediul Poliţiei Rutiere, acolo unde pe numele ei a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.