O femeie în vârstă de 83 de ani a murit călcată de tramvai, la Arad, după ce vatmanul nu a observat că bătrâna încerca să coboare. În momentul în care tramvaiu s-a pus în mișcare, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut, ajungând sub roți.

Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Articolul continua dupa recomandari

Bătrână ucisă de tramvai, în timp ce încerca să coboare

"Din primele cercetări, s-a stabilit că în această dimineață, în jurul orei 07:25, un bărbat de 46  ani, din Arad, a condus un tramvai pe strada Ștefan cel Mare (dinspre Calea Timișorii spre gara CFR Aradu Nou) și în stația de tramvai din dreptul imobilului cu nr 18 nu a observat că o femeie de 83 ani, din Tauț, intenționează să coboare. Femeia a fost prinsă între ușile tramvaiului, iar în momentul în care vehiculul s-a pus în mișcare femeia a căzut, ajungând sub roți. În urma evenimentului a rezultat decesul femeii. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă", informează poliţiştii.

Pompierii au intervenit imediat pentru extragerea victime de sub roţile tramvaiului, însă medicii nu au putut decât să constate decesul bătrânei.