O femeie care a căzut pe stradă a fost salvată chiar de către comandantul Detașamentului de Pompieri Bârlad. El se afla în drum spre muncă şi a observat într-o fracţiune de secundă cum bătrâna cade din picioare, oprind autoturismul şi intervenind imediat în ajutorul femeii.

Comandantul a anunţat imediat incidentul, iar o ambulanţă a ajuns la locul indicat şi a transportat-o pe bătrână la CPU Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Articolul continua dupa recomandari

Omul potrivit la momentul potrivit

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu o ambulanță tip B2 (EPA) și un echipaj de prim ajutor pentru acordarea îngrijirilor medicale și transportul la CPU Bârlad, pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 72 ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral prin cădere.

Lt. Col. Codreanu ViorelVezi 2 imagini în Galerie

Bătrâna se deplasa pe bulevardul Republicii din municipiul Bârlad, zona Grădină, când i s-a făcut rău și a căzut în plină stradă. 

În momentul căderii a fost văzută de către locotenent colonel Codreanu Viorel (comandantul Detașamentului de Pompieri Bârlad), care se deplasa cu un autoturism aparținând ISUJ Vaslui spre sediul instituției din municipiul reședință de județ.

Acesta a anuntat prin stație cele întâmplate și a solicitat o ambulanță.

Până la sosirea echipajului de prim ajutor, victimei i-au fost asigurate primele măsuri medicale de către Lt. Col. Codreanu Viorel.