O bătaie a izbucnit vineri seară într-un local din Râmnicu Vâlcea. Totul a pornit de la doi soți în prag de divorț, care, potrivit martorilor, s-au întâlnit accidental în local. Pentru că soțul era însoțit de o altă parteneră cu care ar fi celebrat Ziua Îndrăgostiților, a izbucnit un scandal monstru.

Potrivit anchetatorilor din Râmnicu Vâlcea, toate cele patru persoane implicate în conflict au fost transportate la spital. 

Articolul continua dupa recomandari

Ce s-a întâmplat

Martorii spun că scandalul a pornit de la doi tineri soți, o femeie de 30 de ani și un bărbat de 31 de ani, care sunt în prag de divorț. Cei doi au venit separat în pub. În timp ce soția venise împreună cu tatăl ei, bărbatul era însoțit de o parteneră cu care celebra Ziua Îndrăgostiților, spun surse din anchetă.

Când s-au întâlnit, soții s-au luat la ceartă, care a fost escaladată violent. În încăierare au mai fost implicați și însoțitorii celor doi, o tânără de 28 de ani și tatăl soției, un bărbat de 52 de ani.

La local au intervenit un echipaj SMURD, dar și trei ambulanțe de la SAJ Vâlcea, pentru a-i prelua pe protagoniștii scandalului. Conform martorilor, polițiștii au fost alertați chiar de cei doi soți, care au sunat fiecare la 112.

- Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de corespondentul Observator în Gorj, Diana Speretoiu.

Notă: Articolul a fost actualizat pentru corectarea unei informații care s-a dovenit eronată. Inițial, surse din anchetă au transmis că ambii soți erau însoțiți de parteneri. Ulterior, aceleași surse au rectificat informația, menționând că doar soțul venise în local cu o parteneră, în timp ce soția venise cu tatăl ei.