Bătaie teribilă în plină stradă, dintr-un motiv banal. Mai mulţi tineri s-au încăierat într-un cartier din Galaţi, după ce un bărbat nu a stat la rând la frizerie. Nervoşi, clienţii au început răfuiala, moment în care individul vizat de furia oamenilor şi-a adus întăriri. 

S-a întâmplat pe strada Traian, în zona Băii Comunale şi totul a pornit de la o programare la tuns, la o frizerie aflată la parterul unui bloc. 

Articolul continua dupa recomandari

Patru tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 30 aveau programare la frizer, moment în care un bărbat de 34 de ani a cerut să fie tuns înaintea celor 4 nerecunoscand programarea şi spunând că a stat la rând. 

Vezi 4 imagini în Galerie

A urmat o altercaţie scurtă între clienţi. Văzând că este în inferioritate numerică, individul de 34 de ani a plecat, însă a revenit în scurt timp cu întăriri.

Vezi 4 imagini în Galerie

S-a întors la frizerie cu tatăl său, un bărbat în vârstă de 56 de ani, și cu doi prieteni de 20, respectiv 30 de ani. 

Pentru a-și apăra prietenul, cei trei au rupt mai multe șipci dintr-un gard și au sărit la bătaie la cei patru tineri aflați la tuns. Atmosfera s-a încins repede, cei opt ripostând care cum au putut. 

Între timp, ambele tabere au chemat întăriri iscându-se o adevărată luptă de stradă. Din fericire, scrie presa locală, niciuna dintre persoanele implicate nu a ajuns la spital.

Cu toate acestea, poliția s-a sesizat și a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii publice și lovire sau alte violențe.