Doi elevi ai Liceului Tehnologic Pucioasa s-au luat la bătaie, chiar în clasă, în timp ce un alt coleg a filmat cu telefonul mobil episodul de o violenţă ieşită din comun.

Totul s-a întâmplat, ieri, la Liceul Tehnologic Pucioasa din judeţul Dâmboviţa.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi elevi, colegi în clasa a XI-a, au început să se lovească reciproc, de faţă cu ceilalţi colegi.

Imaginile violente au fost filmat de un coleg al celor doi. Pe imagini se poate observa cum un elev îl atacă pe celălalt cu pumnii şi cu picioarele, iar apoi îl trânteşte la podea şi continuă să îl lovească.

În timp ce ceilalţi elevi asistă impasibil la scenele violente, un bărbat, cel mai probabil cadru didactic al liceului, a intervenit şi i-a despărţit.

Potrivit unor surse, elevul violent, respectiv cel îmbrăcat în roşu, este un elev problemă. El a fost exmatriculat de la o altă şcoală după ce a provocat un scandal, iar apoi a fost transferat la Liceul Tehnologic Pucioasa.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa au anunţat, astăzi, că elevul violent a fost exmatriculat fără drept de reînscriere.

Conform site-ului oficial al Ministerului Educaţiei cu rezultatele la examenul de Bacalaureat 2019, doar şase elevi au susţinut examenul, în acest an, la liceul din Pucioasa şi niciunul nu a reuşit să promoveze.