Scandalul monstru petrecut în noaptea de duminică spre luni, într-o stație peco din localitatea dâmbovițeană Lungulețu, a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

În imagini se vede cum mai mulţi tineri se lovesc şi se îmbrâncesc, fiind potoliţi cu greu de poliţişti.

Articolul continua dupa recomandari

Șapte dintre scandalagii au fost amendați de oamenii legii, care au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

"În noaptea de 8 spre 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați că pe raza localității Lungulețu are loc un scandal.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul consumului de alcool, între șapte persoane a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia acestea s-au agresat reciproc.

Un bărbat de 30 de ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari.

De asemenea, persoanele implicate au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică", se arată în comunicatul Poliţiei.