Barmaniţa din Timişoara bătută cu sălbăticie de un recidivist într-un cazino este însărcinată. Tânăra de 22 de ani a ajuns, seara trecută, în stare gravă la spital.

Fata a fost snopită în bătaie de un tânăr de 27 de ani care pierduse la cazino o sumă de bani şi care s-a întors, după câteva ore, pentru a-şi recupera banii.

Articolul continua dupa recomandari

Totul s-a întâmplat, ieri, în jurul orei 13.30, când tânărul a intrat în cazino şi s-a năpustit asupra fetei cu o ploaie de pumni şi picioare.

Individul periculos, spun surse din cadrul poliției, este recidivist. El a mai fost condamnat în trecut pentru furturi din locuință, dar în 2017 a fost eliberat.

După atacul sângeros de la cazinoul din Timişoara, tânărul a fost prins la aproximativ patru ore de poliţişti.

Recidivistul care a bătut o fată într-un cazino la Timişoara a fost prins de PoliţieVezi 2 imagini în Galerie

Barmaniţa bătută la Timişoara este însărcinată

Fata în vârstă de 22 de ani, care a fost ţinta atacului sălbatic al recidivistului, este însărcinată şi se afla singură în local în momentul în care agresorul a intrat.

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în cazino.

Pe imagini se poate observa cum individul periculos intră în local şi începe să o lovească pe fată.

Tânăra s-a prăbuşit la podea sub ploaia de lovituri, iar imediat după ce cade este atacată cu un scaun.

Agresorul o loveşte sălbatic, de mai multe ori. Apoi, bărbatul a început să o lovească cu picioarele în burtă şi în cap.

După ce s-a asigurat că barmaniţa este grav rănită, a scos un cuţit şi a ameninţat-o că o va ucide dacă nu îi dă banii şi telefoanele.

Astfel, tânăra i-a dat agresorului suma de 2.000 de lei şi cele două telefoane mobile personale.

Tânăra însărcinată a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Timişoara, acolo unde medicii i-au acordat primele îngrijiri medicale.