Bărbatul târât de tren şi lovit de oglinda din capătul peronului la metro, a dispărut până au ajuns medicii în tunel. Accidentul din staţia 1 Mai a fost filmat de martori, imaginile fiind prezentate exclusiv de Observator.tv.

Un bărbat a fost târât de-a lungul întregului peron în staţia de metrou 1 Mai, după ce şi-a prins piciorul în uşă, el rămânând în afara trenului, care a plecat din staţie. La capătul peronului bărbatul a fos tlovit violent de oglinda montată acolo, apoi dus în tunel.

Articolul continua dupa recomandari

Imediat s-a sunat de pe peron la 112, a venit un salvator pe motocicletă, apoi un echipaj de poliţie, numai că bărbatul luat pe sus de metro a fost de negăsit, dispăruse.

Ulterior, s-a descoperit că a refuzat orice îngrijire medicală, nu a depus plângere şi a plecat pe picioarele lui din staţie, deşi era rănit. A făcut asta mai repede decât au ajuns poliţiştii acolo.

Metrorex a anunţat, miercuri, producerea unui incident în staţia de metrou 1 Mai, unde un călător a forţat intrarea într-un tren, după anunţul de închidere a uşilor, fiindu-i prins piciorul. Ceilalţi călători au acţionat sistemul de alarmă, iar trenul s-a oprit. Persoana rănită a refuzat ajutorul medicilor.

"Metrorex informează că, astăzi, 9 octombrie 2019, în jurul orei 16:00, în staţia de metrou 1 Mai, un călător a forţat intrarea în trenul care se deplasa în direcţia Străuleşti, după anunţul de închidere a uşilor. Piciorul acestuia a fost prins între uşile trenului care a plecat din staţie, călătorul fiind lovit de oglinda de pe peron. Pasagerii din tren au apăsat butonul de alarmă, echipa de conducere a trenului acţionând sistemul de frânare de urgenţă.", a transmis Metrorex.

Compania a precizat că personalul de conducere a trenului a anunţat echipele de salvare, însă persoana respectivă a refuzat primul ajutor, părăsind pe propriile picioare incinta metroului.

"Se va deschide o anchetă cu privire la cauzele care au condus la acest incident. Persoanele vinovate vor fi sancţionate în conformitate cu prevederile legale. Regretăm incidentul şi insistăm ca regulile de călătorie cu metroul să fie respectate pentru siguranţa circulaţiei şi a pasagerilor.", a mai transmis Metrorex.