(Actualizare) Un bărbat din Vulcan care a fost dat dispărut 5 zile a fost găsit de poliție. Tibi Otvoș, 43 de ani, a fost dat jos pe 16 septembrie din microbuzul care trebuia să îl ducă în Spania, iar familia a cerut ajutorul autorităților pentru găsirea lui. Sâmbătă seară, el a fost identificat.

O informația actualizată primită de la poliție arată că Tibi Otvoș a fost găsit sâmbătă seară, într-un spital din Drobeta-Turnu Severin. E internat la Psihiatrie, spun surse din cadrul anchetei.

Articolul continua dupa recomandari

Dispariția a fost semnalată vineri poliției din Vulcan de către fiica bărbatului. Fata a spus că tatăl ei a plecat pe 16 septembrie către Spania, la fratele lui, însă nu a ajuns la destinație.

Cum a dispărut bărbatul

Polițiștii spun că, în urma verificărilor, au aflat că Tibi Otvoș a luat microbuzul către Spania din Petroșani. Pe drum însă a devenit agitat, iar în urma scandalului, șoferul l-a dat jos într-o benzinărie din Arad. De aici însă, nu se mai știe nimic despre bărbatul de 43 de ani.

Bărbatul dispărut stă la masa unei teraseVezi 2 imagini în Galerie

Polițiștii au lansat astfel un apel pentru populație: ”persoanele care dețin date utile anchetei sunt rugate sa se adrezese celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numarul unic de urgență 112”, se afirmă într-un comunicat.