Un bărbat din Vaslui, localitatea Albeşti, a fost arestat preventiv după ce şi-a chinuit soţia cu un cuţit.

Femeia i-a refuzat propunerile amoroase, chiar şi atunci când bărbatul a pus mâna pe un cuţit.

Articolul continua dupa recomandari

Ulterior, femeia a ajuns la Urgenţe, după atacul halucinant al soţului său.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au declarat că incidentul a avut loc când bărbatul i-ar fi cerut soției să întrețină relații sexuale și, deoarece ea l-ar fi refuzat, individul s-a înfuriat și a decis să-i aplice o corecție.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a mers la bucătărie, a luat un cuțit și i-a cerut din nou soției să întrețină relații sexuale, amenințând-o. Femeia l-a refuzat din nou, iar bărbatul ar fi început să o bruscheze și să o lovească, tăindu-și soția cu cuțitul în zona gurii.

În urma incidentului, femeia a suferit o plagă tăiată la nivelul buzei superioare și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

„Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și a fost prezentat ulterior instanței, cu propunere de arestare preventivă. Judecătoria Vaslui a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe în familie și tentativă la viol”, a afirmat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.