Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Sovata, a fost găsit mort într-un lac, după ce a plonjat în apă cu un ATV.

Totul s-a întâmplat miercuri seară, atunci când bărbatul a plecat de acasă, cu un ATV, către o zonă mai greu accesibilă din Sovata şi nu a mai revenit.

Articolul continua dupa recomandari

Joi dimineaţă, soţia bărbatului a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat tot ce s-a întâmplat.

'Ieri, în jurul orei 09,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Sovata, au fost sesizaţi de către o femeie din localitate, despre faptul că soţul acesteia, de 55 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu, în cursul serii precedente, în jurul orei 19,00, cu un ATV, şi nu a mai revenit. Din cercetări a reieşit că bărbatul ar fi plecat spre o zonă mai greu accesibilă din localitatea Sovata, respectiv zona Bekecs, fapt pentru care în cauză s-au efectuat căutări de către echipaje din cadrul Salvamont Mureş, ISU Mureş, poliţişti, precum şi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sovata. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat într-un lac din zona respectivă, totodată în lac, fiind identificat şi ATV-ul cu care acesta a plecat de la domiciliu',  a declarat Emanuela Rugină, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă şi continuă ancheta pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.