Omul a fost găsit carbonizat într-o maşină care a lovit un copac, aparent accidental, şi apoi s-a aprins ca o torţă. Sunt multe semne de întrebare pentru că pe şosea nu au fost găsite urme de frânare, iar identitatea bărbatului nu a fost încă stabilită. Alarma a venit de la un martor care a găsit autoturismul cuprins de flăcările violente.

Martorul priveşte şocat cum un autoturism, izbit de un copac de pe marginea drumului, arde cu flăcări uriaşe. Şi alţi şoferi privesc neputincioşi în faţa focului. 

Articolul continua dupa recomandari

În apropierea localităţii Truşeşti se dă alarma. Pompierii intervin de urgenţă şi încep lupta cu focul.

Eusebiu Calimandruc, ISU Botoşani: Am fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu la un autoturism, în apropiere de localitatea Truşeşti. Ajungând la locul intervenţiei autoturismul ardea în totalitate. După stingerea incendiului am constatat că şoferul era ars în totalitate.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat. Se fac verificări pentru a stabili dacă bărbatul a fost singur în maşină.

Teodor Orhei, IPJ Botoşani: Am identificat autoturismul, cunoaştem deţinătorul acestuia. Facem verificări pentru a vedea dacă proprietarul se afla la volan. Ca şi cauze putem considera că accidentul s-a produs fie pe fondul oboselii, ori din cauze medicale pentru că nu există urme de frânare, ci doar de rulare.

Trupul neînsufleţit a fost dus la Medicina Legală pentru necropsie. O anchetă trebuie să stabilească acum cum s-a produs tragedia, dar şi identitatea victimei.