Un bărbat care a ridicat, vineri seară, bariera pe şoseaua Petricani şi a lăsat să treacă zeci de maşini este căutat de poliţişti. Autorităţile încearcă să-l identifice pe baza imaginilor surprinse de camerele de luat vederi. I-au deschis deja dosar penal pentru distrugere şi va fi cercetat pentru că a pus în pericol foarte mulţi oameni.

Circulaţia s-a blocat pe şoseaua Petricani după ce un şofer a forţat bariera lăsată. Fără să le pese că oricând putea trece trenul, mai mulţi oameni au traversat pe jos calea ferată. Pentru că s-a format o coadă de câţiva kilometri, un şofer întreprinzător s-a gândit chiar că are cheia întregii situaţii. A ridicat bariera cu mâna!

Articolul continua dupa recomandari

DANIEL DRAGAN, sef divizie instalatie: În mod normal aceste semicumpene nu trebuie atinse. Orice atingere a acestei bariere o face sa si piarda controlul. Bariera asta e controlata in Gara Pantelimon la o distanta de 6 km, si va dat seama personalul nostru cand e o problema trebuie sa ajunga de acolo.

Reprezentanţii CFR şi poliţiştii îl caută acum pe bărbatul care a ridicat bariera şi a pus în pericol zeci de oameni. De duminică, bariera de la Petricani este păzită pentru evita astfel de incidente

Tot pe şoseaua Petricani, camerele de supraveghere au surprins un şofer care se dă jos şi încearcă să împingă bariera cu mâna, dar şi un bicicilist grăbit care se strecoară şi înaintează printre barierele lăsate pentru a nu mai aştepta să treacă trenul.