Scene şocante într-o farmacie din Mureş! O adolescentă de 17 ani a fost înjunghiată chiar în faţa farmacistelor la care spera să găsească adăpost. Fata era urmărită de fostul iubit. În goana nebună prin oraş, individul a lovit şi o altă femeie. După atacul fulgerător, agresorul a încercat să-şi ia viaţa. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Puţin înainte de ora 11, în centrul oraşului Târnăveni se declanşează haosul. 

Articolul continua dupa recomandari

Un individ de 21 de ani, înarmat cu un cuţit de bucătărie, atacă o tânără în faţa unei farmacii. Era vecina fostei sale iubite. Camerele de supraveghere suprind două lovituri.

Tânăra urmărită de atacator era o fată de doar 17 ani. Căuta ajutor în farmacie când a fost înjunghiată sub privirile angajatelor. 

Una dintre farmaciste spune că "ea s-a refugiat în farmacie practic! Totul s-a întâmplat foarte repede", în timp ce a doua farmacistă spune că "am încercat să ţin uşa. Am lăsat-o pe ea să intre. N-am putut. M-a împins. Pe ea a trântit-o. Şi în momentul acela am văzut că loveşte cu ceva! A fost un măcel".

Atacul s-a derulat la doar câţiva paşi de mama adolescentei. Femeia însă nu a putut să-şi salveze fata din mâinile agesorului. 

Lidia Mureşan, farmacistă: Zice că gelozia a fost cauza. N-ar mai fi vrut ea să stea cu el. Din cauza asta a urmărit-o şi cu gândul ăsta, cred. Că de asta avea cuţit. Şi a înjunghiat-o şi-n spate, şi-n burtă, şi-n cap. Pe urmă, el s-a automutilat. Am reuşit să o ridicăm pe fată, a fugit afară 

O altă farmacistă spune că "starea fetei, destul de critică. A ieşit pe picioare, dar s-a prăbuşit în faţa farmaciei. Şi pe el... Eu imediat am ieşit după ce am sunat la 112, tipul era întins pe bancă. Ea era pe asfalt". 

Adrian Nan, medic Primiri Urgenţe Spitalul Târnăveni: Aşa-zisul concubin, văzând ce a făcut, a încercat să-şi pună capăt zilelor prin tentativă de suicid. Ambii au fost trimişi la UPU Târgu Mureş

Medicii spun că vieţile lor nu sunt puse în pericol. 

Atacatorul este cunoscut de poliţiştii din Mureş. Individul a comis mai multe furturi. Acum, este anchetat penal pentru tentativă de omor.