Descoperire macabră într-o clădire din Bucureşti unde funcţionează o mare firmă de avocatură. Un bărbat de 59 de ani, administratorul clădirii de birouri, a fost găsit mort.  

Din primele informaţii, bărbatul de 59 de ani s-ar fi spânzurat în sala de şedinţe. Omul ar fi lăsat şi un bilet de adio.

Articolul continua dupa recomandari

Apropiaţii spun că, în ultima perioadă, bărbatul avea mari probleme în familie, din cauza cărora începuse să aibă dificultăţi şi la locul de muncă.

Cadavrul a fost descoperit de un paznic care făcea un control de rutină la etajele superioare, poliţia declanşând o ancheta pentru stabilirea cauzei şi circumstanţelor decesului.

"În urmă cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-o clădire de birouri, de pe raza sectorului 1, a fost găsit decedat un bărbat, angajat al asociaţiei ce funcţiona în acel sediu", anunţă Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat  poliţişti din cadrul Biroului "Morţi Suspecte" şi au fost declanşate cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.