Un bărbat dat dispărut anul trecut a fost găsit mort şi legat cu lanţuri, într-o fântână din localitatea Cămărzana din Satu Mare.

Descoperirea macabră a fost făcută, ieri, într-o fântână abandonată din zona localităţii Cămărzana.

Articolul continua dupa recomandari

Un martor a observat un cadavru în interiorul fântânii şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi pompieri, iar după ce cadavrul a fost adus la suprafaţă a fost solicitată şi intervenţia criminaliştilor.

"Ieri, in jurul orei 15.00 am fost sesizați despre faptul ca intr-o fântâna din localitatea Camarzana, a fost descoperit cadavrul unei persoane de sex masculin. În cauză sunt suspiciuni de omor astfel că polițiștii efectuează cercetări sub directa coordonare a Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare pentru a stabili împrejurările comiterii faptei și totodată pentru identificarea persoanei găsite decedată", se arată într-o informare a Poliţiei Satu Mare.

Potrivit unor surse, bărbatul găsit mort în fântână la Cămărzana a fost dat dispărut în decembrie 2018 şi nimeni nu a ştiut nimic despre el.

Cadavrul bărbatului a fost găsit legat cu lanţuri, pe fundul fântânii, motiv pentru care poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru crimă.