Dispariţie misterioasă în Bistriţa. Paznicul unei fabrici de prelucrarea lemnului e de negăsit, deşi apare filmat pe camerele de supraveghere. Ultima oară a fost văzut intrând în camera unei centrale termice, care alimenta două uscătoare de lemn.

Un bărbat de 61 de ani din comuna Coșbuc este căutat neîncetat de aseară. Culmea, acesta a dispărut chiar de la locul de muncă din comuna de domiciliu. Acesta era paznic la o firmă care prelucrează lemnul, scrie bistriteanul.ro.

Articolul continua dupa recomandari

Potrivit primarului comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, bărbatul a fost văzut ultima dată aseară, în jurul orei 22:30, în timp ce intra în camera unei centrale termice, ce alimenta două uscătoare din lemn.

Acolo se rupe filmul. Bărbatul a fost surprins inclusiv de camerele de supraveghere din incintă cum intră în camera respectivă, însă nu mai iese. Colegii săi l-au căutat peste tot, prin fabrică, însă și prin împrejurimi. Deși au trecut aproape 20 de ore de la dispariție, bărbatul nu a fost găsit nici viu și nici mort.

Cazul a fost preluat de către procurorii din cadrul Parchetului, care îl consideră suspect. Procurorii și polițiștii au prelevat probe, pe care urmează să le analizeze, în încercarea de a desluși acest mister.