Un bărbat a fost dat dispărut după ce o barcă s-a răsturnat în Delta Dunării. Allte două persoane aflate pe ambarcațiune au reușit să se salveze. O operațiune de salvare a fost declanșată de echipele de intervenție.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara pentru recuperarea unei persoane căzute din barcă. Astfel, în Delta Dunării, între localităţile Băltenii de Jos şi Mahmudia s-a răsturnat o barcă în care se aflau trei bărbaţi. Doi dintre aceştia au reuşit să ajungă la mal, unul fiind dat dispărut. La faţa locului s-a deplasat nava SAR cu trei subofiţeri, care au început căutările. Deocamdată nu se ştie motivul pentru care barca respectivă s-a răsturnat.

Articolul continua dupa recomandari

Alte două incidente similare s-au înregistrat în ultimele săptămâni în judeţul Tulcea. Astfel, pe data de 26 aprilie, a avut loc un accident naval la mila 8, în apropierea localităţii Crişan, o barcă în care se aflau trei persoane răsturnându-se, două reuşind să se salveze, iar una a fost dată dispărută, nefiind găsită până în prezent.

Sursa: News.ro