Un bărbat din Arad a fost înjunghiat de mai multe ori în piept de un tânăr, după ce victima i-a cerut să plătească marfa luată dintr-un magazin.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, într-un magazin alimentar de pe strada Oborului, în Arad.

Articolul continua dupa recomandari

Un tânăr de 30 de ani a luat mai multe produse dintr-un magazin și le-a pus într-o geantă, dar intenționa să plece fără să le achite.

Un bărbat de 47 de ani, care este rudă cu proprietarul magazinului, i-a atras atenția că trebuie să plătească, iar în acel moment agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui, atât în față, cât și în spate, cu un obiect ascuțit.

După atac, agresorul a plecat acasă, de acolo a fost ridicat de polițiști. Asupra bărbatului de 30 de ani au fost găsite atât bunurile sustrase din magazin, cât și cuțitul cu care acesta ar fi înjunghiat victima.

Oamenii legii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore.

”Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad, fiind conștient și cooperant.