Un bărbat a fost coborât cu forţa din tren, în gară la Milova, apoi bătut cu pumnii şi picioarele atât de controlor, cât şi de alţi călători, inclusiv de o femeie.

Victima a rămas inertă, la pământ, în timp ce alte persoane filmau grozăvia. Nimeni nu a intervenit.

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul a fost dat jos din trenul personal Arad-Simeria, ce staționa în gara din Milova, de către controlor și un tânăr, pentru că nu ar fi avut bilet şi ar fi fost în stare de ebrietate.

Potrivit presei locale, bărbatul bătut a fost cioban la o stână de oi din județul Timiș și era în căutarea unui loc de muncă. 

El ar fi recunoscut că s-a urcat în tren fără a avea bilet, însă a precizat că i-a cerut controlorului să-i vândă unul. 

De asemenea, victima se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

Polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați despre cele întâmplate și au demarat cercetările pentru a-i identifica și trage la răspundere pe agresori.

„Luni, în jurul orei 18:00, polițiștii Transporturi Feroviare au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 despre faptul că un bărbat de 41 de ani, în timp ce se afla în trenul care circula pe ruta Timișoara-Simeria, pe motiv că nu ar fi avut tichet, în stația Milova, ar fi fost constrâns să coboare din tren fiind agresat de mai multe persoane necunoscute de acesta. Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor, în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.