Un bărbat din Bacău a fost omorât cu mai multe lovituri de topor şi apoi aruncat în drum chiar de vecinul său, un bărbat de 60 de ani.

Motivul a fost că vecinul s-ar fi uitat cu poftă la iubita ucigaşului, o femeie în vârstă de 60 de ani.

Articolul continua dupa recomandari

Cei doi vecini se înţelegeau foarte bine şi mergeau destul de des împreună la un bar. Asta până aseara, când iubita criminalului a venit să îşi recupereze bărbatul de la bar.

În acel moment, i s-a părut că vecinul se uită suspect la femeia lui şi a început să-l certe. Omul a încercat să-i explice că se înşeală şi nu are dreptate, însă fără succes.

După ce au plecat ficare la casele lor, la scurt timp, la ușa vecinului și-a făcut apariția bărbatul furios şi, pe fondul consumului de alcool și a conflictului anterior, s-a iscat o nouă altercație, iar cel de 60 de ani l-a lovit de mai multe ori cu un topor. 

Când și-a dat seama că l-a omorât, ar fi luat cadavrul și l-a mutat în stradă, însă nu a trecut mult timp și trupul plin de sânge a fost descoperit, imediat fiind alertați polițiștii, iar o echipă complexă de ofițeri de la Investigații Criminale și un procuror criminalist au ajuns în comună pentru cercetări. 

„Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de omor. Urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, a declarat Cristinel Ciocântă, procuror șef Secția Urmărire Penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău. 

Pentru fapta comisă, riscă să petreacă până la 20 de ani în spatele gratiilor.