Desfăşurare impresionantă de forţe în Argeş. Peste 100 de poliţişti şi jandarmi au căutat un bărbat dat dispărut. Deznodământul, însă, este unul neaşteptat. Individul şi-ar fi înscenat dispariţia din cauza datoriilor. El a sunat-o pe sora lui să-i spună că se află într-un loc necunoscut, unde este ţinut cu forţa de mai multe persoane. Femeia a alertat autorităţile, iar bărbatul a fost găsit ascuzându-se sub un birou. Pentru gestul său, riscă o amendă usturătoare.

Scump la vorbă, dar şi la vedere, bărbatul de 47 de ani a crezut că scapă de datoriile pe care le are la bancă şi de nişte bani împrumutaţi de la sora sa pretinzând că e sechestrat.

Articolul continua dupa recomandari

Tot scenariul s-a petrecut în localitatea Hârseşti din Argeş. Dispariţia a fost semnalată încă din data de 27 septembrie, când bărbatul şi-a încasat salariul şi s-a făcut nevăzut.

Zece zile mai târziu şi-a sunat sora şi ar fi anunţat că e ţinut cu forţa într-un loc necunoscut

Între timp, 150 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi pentru a-l căuta. S-au folosit inclusiv mecanismele de localizare a telefonului, care le-au dat anchetatorilor o zonă de orientare.

În cele din urmă, după ce au căutat în nu mai puţin de 50 de locuinţe, l-au găsit ascuns sub un birou.

Florin Popa, poliţia Argeş: Barbatul a fost localizat pe raza localitatii de domiciliu fiind gasit in timp ce se asacundea in locuinta unei femei de 47 de ani din aceeasi localitate cu care barbatul avea o relatie.

Nota de plată pentru acest gest e usturătoare. Pe lângă datoriile pe care le are în continuare de achitat, bărbatul va plăti şi o amendă cuprinsă între 1500 şi 5000 de lei.