O bancă a fost aruncată în aer, la Braşov. Hoţii au dispărut cu toţi banii din bancomat, fără să s e ştie până acum suma exactă furată de aceştia.

Bancomatul unei sucursale bancare din Braşov a fost aruncat în aer vineri noaptea, iar poliţiştii fac cercetări pentru a-i identifica pe autori.

Articolul continua dupa recomandari

Poliţiştii au fost sesizaţi, la ora 3.34, că într-o unitate bancară a avut loc o explozie. S-a constituit echipă operativă formată din poliţişti de la Investigaţii Criminale, Criminalistică şi de la Ordine publică, iar la faţa locului aceştia au constatat faptul că uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei.

Pe trotuar au fost găsite bucăţi din bancomat şi niciun ban. Reprezentanţii băncii nu au anunţat ce sumă se afla în aparat.

La aceată oră, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi identificarea autorilor.