Distracţie şi relaxare în acest weekend de sărbătoare creştină şi la Băile Felix. Apa termală din piscinele descoperite a atras turişti din toate colţurile ţării. Gazdele i-au aşteptat aşa cum se cuvine: cu petreceri cu spumă, aquazumba şi chiar cu un concurs de băut bere. Gradul de ocupare în staţiune este de 100%.

Chiar dacă vremea de afară nu a fost tocmai prielnică, apa din piscine ajunge şi la 49 de grade celsius. Dacă mai adaugi şi covor de spumă, atmosfera e una de petrecere tropicală.

Articolul continua dupa recomandari

Şi cum Paştele stă sub semnul meselor bogate, din program nu a lipsit mişcarea. Pentru cei însetaţi şi cu spirit competitiv au fost organizat un concurs de baut bere.

Dumitru Fekete manager resort: Pe tot parcursul sejurului au acces la piscinele hotelului la aquaparc, la zona de spa, unde pot beneficia de masaj, servicii cosmetice si multe surprize pe parcursul acestui sejur. Vom avea un pranz festiv cu meniu traditional si batal la protap

Băile Felix reprezintă cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, iar apele termale de aici sunt recunoscute ca fiind benefice în tratarea diferitelor afecţiuni de la cele neurologice şi până la cele ginecologice.