Tragedie în localitatea Stejaru din judeţul Mehedinţi. Un copil de 7 ani a fost spulberat de un autobuz, chiar sub ochii bunicii sale, chiar după ce a coborât din microbuzul şcolar. Şoferul nu a mai putut evita impactul şi l-a lovit în plin. 

Viaţa unui copil de numai 7 ani din Mehedinţi a fost curmată, ieri după-amiază, în urma unui cumplit accident de circulaţie. Copilul, elev în clasa pregătitoare, se întorcea de la şcoala din comuna Corcova, a coborât din microbuzul de transport elevi care îl adusese acasă, a traversat strada fără să se asigure şi intrat direct sub roţile unui autobuz.

Articolul continua dupa recomandari

Nenorocirea s-a produs în satul Stejaru, chiar sub ochii bunicii care a ieşit în poartă să-l aştepte. S-a întâmplat atât de repede încât femeia nu a apucat să ajungă la micuţ ca să-l treacă strada.  

Un copil de 7 ani a fost spulberat de un autobuz, chiar sub ochii bunicii saleVezi 4 imagini în Galerie

Şoferul microbuzului şcolar nu a apucat să vadă autobuzul care venea din sens opus şi, deşi rudele băiatului arată cu degetul spre el, omul spune că cel mic trebuia să aibă însoţitor.

Bărbatul aflat la volanul autobuzului a frânat, dar acesta s-a oprit după mai bine de 20 de metri.

Ambii conducatori auto  au fost testaţi cu aparatul etilotest şi nu consumaseră bauturi alcoolice. 

Poliţia din Mehedinţi efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea tragediei şi să stabilească vinovăţia fiecărui participant la trafic.

Bărbatul aflat la volanul autobuzului a frânat, dar acesta s-a oprit după mai bine de 20 de metriVezi 4 imagini în Galerie

Andrei era crescut de bunici

Andrei era un copil crescut de bunici, care au numeroase probleme financiare. Părinţii lui sunt despărţiţi, iar mama este plecată din ţară.

Nenorocirea s-a produs în satul Stejaru, chiar sub ochii bunicii care a ieşit în poartă să-l aştepteVezi 4 imagini în Galerie

Vecinii spun că era un copil bun, cuminte, îngrijit, respectuos şi foarte isteţ.