Băieţelul de 3 ani rănit în accidentul transmis live pe facebook, în Timiş, a ieşit din comă. Copilul a vorbit cu bunica lui, cea care i-a stat alături, din ziua tragediei. Sora micuţului, Teodora, 9 ani, a murit pe loc în impact.

O familie din Bocşa, Caraş- Severin, a fost victima unui şofer de 31 de ani care era live pe facebook cu 160 km/h. Acesta a intrat cu viteză într-un tractor, iar maşina lui a fost proiectată pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar şi în care se afla o familie din Caraş, cu doi copii.

Articolul continua dupa recomandari

Fetiţa a murit pe loc, iar băieţelul a fost grav rănit. A fost operat pentru că avea splina ruptă, a fost ţinut în comă şi din fericire s-a trezit şi a reuşit să vorbească. Ziua de Vest scrie că băieţelul a deschis ochii şi i-a spus bunicii că a avut accident şi era să moară.

Vezi 2 imagini în Galerie

În accidentul petrecut în urmă cu 6 zile, şoferul vinovat a murit şi el, în vreme ce mama Teodorei şi o altă femeie, 28 de ani, au ajuns în stare gravă la spital. Daniel, tatăl celor doi copii, a scpat cu răni uşoare şi a povestit primele momente de după accident.

Mărturia bărbatului e cutremurătoare, el fiind cel care a realizat că fiica lui a murit, iar băieţelul e în stare critică.