Un băieţel în vârstă de 6 ani, din oraşul Bălan, judeţul Harghita, este căutat de poliţie după ce a dispărut, seara trecută, de la domiciliu. 

IPJ Harghita a anunţat pe Facebook că, ieri, Poliția a fost sesizată de faptul că o persoană minoră, în vârstă de 6 ani, din Bălan, nu s-a mai întors la domiciliu. 

Articolul continua dupa recomandari

Dacă îl vedeţi, apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Vezi 2 imagini în Galerie

"În data de 02.07.2018, ora 20.18, L.G.P., de 27 ani, din Bălan, s-a adresat, prin SNUAU 112, Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, sesizând faptul că fiul ei, Manoilă Ciprian- Costel, de 6 ani, nu s-a mai întors la domiciliu.

Din verificările efectuate, rezultă că în seara zilei de 02.07.2018, minorul se juca cu un grup de copii în apropierea imobilului de domiciliu, dar, la un moment dat, aceștia nu l-au mai zărit în preajma lor. Ulterior, minorul a fost văzut în curtea localului fostei grădinițe “ Licurici “ din Bălan.
 
În momentul respectiv, minorul purta următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte : pantaloni de trening, de culoare albă, cu dungi negre, bluză cu mânecă lungă, de culoare închisă, pe cap șapcă roșie, încălțăminte sport cu leduri în talpă. 

Copilul are următoarele semnalmente : înălțime aprox. 1,20 m, păr blond, ochi căprui, constituție astenică. 

Au fost desfășurate activități de căutare în care au fost angrenate efective de la Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita și Inspectoratul pentru Situații de Urgență “ Oltul “ al Județului Harghita, acestea continuând și în prezent. 

Menționăm că la căutări participă mai multe persoane din Orașul Bălan. Adresăm rugămintea tuturor persoanelor care dețin date și informații referitoare la acest caz să se adreseze, deîndată, poliției", este mesajul transmis de IPJ Harghita.