Noi detalii cutremurătoare în cazul accidentului teribil petrecut, aseară, pe drumul care leagă Timișoara de Serbia, între Jebel și Voiteg, provocat de un tânăr care era Live pe Facebook.

Un tânăr care făcea Live pe Facebook în timp ce zbura cu 200 km/h a provocat o tragedie.

Articolul continua dupa recomandari

Teodora e plânsă de colegii de şcoală. Momente grele la intrarea în clasă (Video)

Tatăl Teodorei, declaraţii sfâşietoare după ce copila i-a fost ucisă

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în autoturismul care circula regulamentar se afla o familie, soţ şi soţie, cu cei doi copii - un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de 9 ani - şi o tânără de 27 de ani. 

Comunitatea din Bocşa o plânge pe micuţa Teodora şi se roagă pentru frăţiorul ei

Vezi 8 imagini în Galerie

În urma impactului, fetiţa de 9 ani a murit. La fel şi şoferul autoturismului Audi, Florin Muntean, vinovat de producerea tragediei. Conform polițiștilor timișeni, băiețelul de trei ani era în scaun special, însă fetița de nouă ani care a murit nu purta centura de siguranță.

Vezi 8 imagini în Galerie

Toţi ceilalţi răniţi, aflaţi în maşina care circula regulamentar, au fost transportaţi la spital. 

Potrivit ultimelor informaţii, starea băieţelului de 3 ani este extrem de gravă. Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Micuţul este în comă indusă.

Vezi 8 imagini în Galerie

Cei doi adulți și tânăra au fost transportați la Spitalul Județean Timișoara, starea lor de sănătate nefiind gravă. 

“Copilul are splina spartă, coloana ruptă și traumatism cranian. A fost operat imediat pentru a i se scoate bucățile din splină sparte. Este în comă indusă, pentru că nu ar suporta durerea“, a afirmat Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”.

Vezi 8 imagini în Galerie

Florin Muntean, tânărul în vârstă de 31 de ani, din Oravița, care a provocat accidentul rutier, era pasionat de viteză.

De altfel, pe pagina sa de Facebook, tânărul s-a filmat și a transmis live de mai multe ori în timp ce conducea chiar și cu 220 km/h.