Un băieţel de 8 ani a fost grav rănit într-un accident la Brăila, pentru că stătea pe bancheta din spate fără centură de siguranţă. Patru persoane au fost rănite miercuri în accidentul în care au fost implicate trei autoturisme. Traficul pe DN 22 B este blocat pe ambele sensuri de mers.

Accidentul a avut loc pe DN 22 B, pe digul Brăila-Galaţi, la ieşirea din municipiu.

Articolul continua dupa recomandari

Conform Poliţiei Judeţene Brăila, un autoturism care circula pe DN 22 B dinspre Braila către Galaţi a oprit pentru a vira la sânga, moment în care un alt autoturism care circula în spate, din cauza nepăstrării distanţei corespunzătoare în mers, l-a lovit pe primul în partea laterală stânga, ciocnindu-se apoi cu un al treilea autovehicul care circula din sens opus.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, între victime aflându-se şi un copil de 8 ani. Cei patru răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Judeţean Brăila. Copilul stătea pe bancheta din spate şi nu purta centură de siguranţă.

Circulaţia pe DN 2B la ieşirea din Brăila către Galaţi este blocată pe ambele sensuri de mers, maşinile fiind deviate pe străzile adiacente.