Un băieţel de 12 ani şi-a găsit tatăl fără suflare în livadă, la Telciu, în Bistriţa. Bărbatul avea mai multe tăieturi pe abdomen şi fusese dat dispărut de acasă de miercuri seara. Ameninţase în mai multe rânduri că se sinucide.

Un bărbat în vârstă de 48 ani din localitatea Telcişor, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost găsit mort în apropierea locuinţei, joi după-amiază, cadavrul prezentând tăieturi în zona abdomenului. Un cunoscut al bărbatului sunase anterior la 112 pentru a anunţa că acesta a dispărut de la domiciliu, ameninţând că se sinucide.

Articolul continua dupa recomandari

"Pe bărbat îl chema Doce Vasile. Anul ăsta ar fi trebuit să facă 49 de ani. Avea două fete măritate și un băiat de 12 ani. Un om deosebit și un gospodar foarte bun. Era de pe Telcișor. De pe Valea Buscatului. Mereu cu zâmbetul pe buze.", a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, primarul comunei Telciu.

"Astăzi, am fost sesizați prin 112 despre faptul că, un bărbat de 48 de ani din Telcișor a dispărut de la domiciliu amenințând că se sinucide.  În urma căutărilor efectuate, a fost găsit la scurt timp, decedat. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispusă necropsia în vederea stabilirii cauzei decesului.", au explicat reprezentanții IPJ BN.