Mãdãlin Giuliano Ţibuliac, adolescentul din Vaslui dispărut din vara anului trecut, este în continuare căutat de poliţie. Băiatul a fost răpit în data de 5 iulie 2018, în plină stradă, fiind smuls din maşina tatălui în momentul în care bărbatul a oprit la o trecere de pietoni.

Mãdãlin Giuliano Ţibuliac este dat în urmãrire internatională, fotografia împreună cu semnalmentele putând fi accesate pe site-ul Poliţiei Române, la secţiunea "Persoane urmărite". 

Articolul continua dupa recomandari

Chiar dacã a dispărut din vara anului 2018, iar mama lui, o bârlădeancă stabilită în Franţa, a recunoscut, în direct la o emisiune TV, cã ea este cea care a pus la cale întreaga poveste şi cã rãpitorii ar fi, de fapt, rudele ei, Mădălin Giuliano rãmâne în continuare de negãsit. 

Mãdãlin Giuliano ŢibuliacVezi 3 imagini în Galerie

Răpirea, filmată de camerele de supraveghere

Momentul în care băiatul a fost răpit din maşina tatălui său a fost suprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cu toate acestea, poliţiştii vasluieni nu au, nici pânã la aceastã orã, suficiente informaţii care sã ducã la prinderea rãpitorilor şi la recuperarea lui Mãdãlin. 

Rãpirea a avut loc în 5 iulie 2018, la o trecere de pietoni din Crucea Gãrii, în jurul orei 12:15. 

Din acel moment, au trecut aproape 8 ore pânã când a fost datã alarma de rãpire. Au început cãutãrile şi băiatul a fost dat în consemn la graniţã. 

Mãdãlin Giuliano Ţibuliac, căutat internaţional

Ţibuliac Mădălin Giuliano are 15 ani și următoarele semnalmente: 1,65 m. înălțime, greutate aproximativă - 60 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui.

Băiatul răpit în plină stradă la Vaslui, pe lista celor mai căutate persoaneVezi 3 imagini în Galerie

La momentul dispariției, era îmbrăcat cu pantaloni scurţi, de culoare deschisă, tricou de culoare deschisă, patofi sport de culoare albă.