Băiatul care și-a ucis cel mai bun prieten cu 11 lovituri de cuțit a primit arest la domiciliu, după doar trei luni de la tragedie.

Adolescentul va sta acasă și trebuie să se prezinte la Poliție de câte ori este chemat de anchetatori sau de instanță.

Articolul continua dupa recomandari

Familia băiatului ucis e perplexă:  ”Nu îmi vine să cred așa ceva. L-a ucis pe fratele meu cu 11 lovituri de cuțit și acum ne trezim că este acasă. Noi stăm la trei case de el. Cine-mi garantează că nu ne atacă și pe noi? Am soție, copil, lucrez de noapte. Stau cu teamă că se poate întâmpla orice. Nu se poate așa ceva. Am vorbit și cu polițiștii. Mi-au spus că s-au trezit cu el acasă. Îmi e frică pentru mine și familia mea”.

Tribunalul Timiș a decis prelungirea arestului preventiv pentru tânărul acuzat de omor, însă Curtea de Apel Timișoara a admis contestația acestuia și a decis să schimbe arestul preventiv cu arestul la domiciliu, considerând că nu mai există motivele care au stat la baza arestării preventive.

Adolescentul va sta acasă și trebuie să se prezinte la Poliție de câte ori este chemat de anchetatori sau de instanță. T. Alexandru a fost eliberat din arestul Poliției Timiș.

Minorul T. Alexandru a fost acuzat în urma anchetei Parchetului de  pe lângă Tribunalul Timiș de faptul că, în seara zilei de 12.07.2018, în jurul orelor 22:00, în timp ce se afla în locuința victimei din comuna Giulvăz, județ Timiș, locuință în care fusese invitat de către victima, după ce în prealabil a consumat băuturi alcoolice împreună cu victima, inculpatul i-a aplicat acesteia numeroase lovituri de cuțit în zona pieptului, în urma acestor lovituri victima suferind leziuni traumatice care au condus la decesul acesteia”. Ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.