Alertă într-o localitate din judeţul Constanţa, după ce băiat de opt ani a dispărut chiar din faţa casei. Când a realizat că nu-l mai găseşte, tatăl a apelat la ajutorul poliţiştilor. Forţe impresionante s-au deplasat în zonă pentru a-l căuta. Autorităţile au adus şi un câine de urmă. Şi, ore în şir, împreună cu localnicii, au scotocit împrejurimile. Fără succes însă. 

Alexandru a ieşit la joacă în jurul prânzului, în faţa casei. Părinţii nu ştiu să spună dacă afară mai erau şi alţi copii. Cert este că la câteva ore, băiatul de opt ani a dispărut.

Articolul continua dupa recomandari

Tatăl său l-a căutat disperat prin zonă , însă nici urmă de el. Speriat, omul a anunţat poliţia. Era ora 19. Echipe de căutare au fost mobilizate în zonă.

Ultima oară, băiatul ar fi fost văzut de o vecină, pe o stradă din apropiere. Însă femeia nu a bănuit nicio clipă ce avea să urmeze.

Baiatul de opt ani a fost vazut ultima oara in jurul orei 18, la aproximativ 200-300 de metri distanţă de casă. La nici o ora de la acel moment, tatal suna la 112 si anunta disparitia copilului.

Poliţiştii au adus la căutări şi un câine de urmă şi au cerut suplimentarea forţelor.

Andreea Munteanu, purtător de cuvant IPJ Cta: La căutări participă şi jandarmi din cadrul IJJ Constanţa, poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi poliţişti locali.

Mai mulţi localnici le-au sărit în ajutor, în speranţa că îl vor găsi mai repede pe băiat. Oamenii se tem de ce este mai rău. Mai ales că în zonă există şi un canal de irigaţii, unde ar fi putut să cadă.

După lăsarea întunericului, poliţiştii au folosit şi o cameră de termoviziune. Au renunţat la căutări după miezul nopţii, fără ca băiatul să fie găsit. Semnalmentele sale au fost publicate pe site-ul Poliţiei Române. Alexandru are 1.30 înălţime, părul şaten, faţa ovală şi ochii căprui.