Răsturnare de situaţie în cazul băiatului de 18 ani din Argeş găsit mort în casă după ce picase Bac-ul şi se certase rău cu părinţii. Deşi primă ipoteză a anchetatorilor a fost că tânărul s-a sinucis, necropsia a arătat altceva.

Băiatul de 18 ani era singurul copil al familiei şi locuia cu tatăl în comuna Călineşti. Părintele a fost cel care şi-a găsit fiul fără suflare şi a alertat autorităţile la 112. Era însă deja prea târziu. 

Articolul continua dupa recomandari

Când au ajuns medicii la el, baiatul era mort de câteva ore. 

Tânărul de 18 ani, elev al unui liceu din Topoloveni, picase examenul de bacalaureat la două probe, matematică şi biologie. Fapt ce ar fi supărat-o foarte tare pe mama lui. Femeia lucra în străinătate şi mai avea câteva sute de kilometri până acasă când a aflat de nenorocire. 

Elevul din Argeş găsit mort în casă, după ce a picat Bac-ul, s-a electrocutat 

O primă ipoteză a anchetatorilor a fost că băiatul s-a sinucis. Pentru că facea sport, exista însă şi varianta ca tânărul să fi luat multe suplimente pentru masa musculară, iar acest lucru i-ar fi provocat moartea.

Necropsia, însă, a contrazis ambele variante.

De fapt, băiatul nu s-a sinucis, ci s-a electrocutat. Se pare, din greşeală.

Adolescentul a fost găsit de tatăl lui lângă o masă, iar în apropiere erau nişte boxe. Se crede că aceste boxe nu funcţionau şi băiatul ar fi vrut să le repare.

Familia îndoliată se pregăteşte acum de înmormântare.