CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. După afişarea rezultatelor la BAC 2016, cum era de aşteptat, mulţi absolvenţi de clasa a XII-a s-au declarat nemulţumiţi de notele obţinute. Aşa că au făcut contestaţii. Însă, în două judeţe din România, elevii au bătut recordul la numărul de contestaţii depuse: 2481.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. Astfel, fruntaş este judeţul Vrancea, unde au fost depuse 1.331 de contestaţii, cele mai multe la Limba română, urmat de judeţul Buzău, cu 1.150 de contestaţii, de asemenea cele mai multe la Limba română.

Articolul continua dupa recomandari

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău au declarat că în judeţ au fost depuse 1.150 de cereri de recorectare a lucrărilor de la examenul de bacalaureat. Aproape jumătate din contestaţii vizează tezele la Limba şi literatura română.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. Tezele au fost trimise deja în alte judeţe pentru recorectare, urmând ca rezultatele finale să fie publicate sâmbătă.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. În judeţul Vrancea, rata de promovare a examenului de bacalaureat este de 68,64 la sută, înainte de contestaţii, faţă de 70, 4 la sută, cât a fost la sesiunea de vară din 2015, un colegiu din judeţ având promovare de sută la sută.

CONTESTAŢII BACALAUREAT 2016. Rata de promovare a examenului de bacalaureat în judeţul Buzău este de 65,58 la sută, înainte de contestaţii, procentul fiind mai mic decât cel de anul trecut. La trei licee tehnologice din Buzău rata de promovare a fost zero, în timp ce un liceu care a avut doi candidaţi are promovabilitate 50 la sută, după ce unul din elevi a promovat, iar altul a picat examenul.