Interlopul din Rădăuţi care a tăiat un poliţist de la Serviciului de Acţiuni Speciale cu sabia nu îşi regretă fapta.

Anunţul a fost făcut de avocatul lui Alexandru Huţuleac, în această după-amiază, la Tribunalul Suceava, acolo unde interlopul din Rădăuţi a fost adus pentru a fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Articolul continua dupa recomandari

"Clientul meu îl regretă din tot sufletul. (V-a spus că îşi regretă fapta?) Ne rugăm... Nu, nu îşi regretă fapta. Regretă incidentul. Singurul lucru pe care putem să-l facem, atât el cât şi familia, este să ne rugăm pentru starea de sănătate a agentului şef lovit cu sabia", a spus Tudor Sălăjanu, avocatul atacatorului, pentru Digi24.

Interlopul Alexandru Hutuleac a fost imobilizat de mascati imediat dupa ce l-a lovit cu sabia pe politistul Ciprian Sfichi

Poliţistul din Suceava tăiat cu sabia de un interlop a supravieţuit peste noapte

Ciprian Sfichi, poliţistul de la Serviciul de Acţiuni Speciale Suceava a fost operat, noaptea trecută, la Spitalul de Neurochirugie din Iaşi, de o echipă formată din 10 medici, inclusiv directorul spitalului, medicul Lucian Eva.

Poliţistul a trecut cu bine peste operaţie şi este în continuare în comă, internat pe Secţia de Terapie Intensivă.

Sabia cu care interlopul l-a lovit in cap pe politist a fost ridicata de anchetatori

Agresorul lui Ciprian Sfichi, Alexandru Huţuleac a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava de ultraj la poliţist în forma tentativei de omor.

Poliţistul a fost lovit cu o sabie ninja în cap, ieri dimineaţă, în timpul unei percheziţii la locuinţa lui Alexandru Huţuleac din Rădăuţi, acesta fiind suspect într-un dosar de trafic de droguri.