Mai multe persoane au fost audiate, joi, la sediul DIICOT din Bucureşti, în legătură cu cazul Caracal, printre persoanele audiate aflându-se şi soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat că a ucis mai multe tinere.

Audierile s-au întins pe parcursul întregii zile şi s-au încheiat seara târziu, rudele lui Gheorghe Dincă solicitând să fie evacuate cu ajutorul unor maşini ale instituţiei.

Articolul continua dupa recomandari

Soţia şi copiii lui Gheorghe Dincă au solicitat acest lucru, acuzând că ar putea fi agresaţi de jurnaliştii şi oamenii prezenţi la sediul DIICOT.

Pe de altă parte, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, una dintre fetele despre care se presupune că a fost ucisă de Gheorghe Dincă, face şi el acuzaţii grave la adresa rudelor bărbatului din Caracal.

Printre altele, Tonel Pop a acuzat că rudele lui Gheorghe Dincă au făcut scandal în sediul DIICOT, refuzând prezenţa lui, şi s-au victimizat, dar şi că soţia lui Gheorghe Dincă şi-a schimbat declaraţiile faţă de cele spuse în ultima perioadă.

Tonel Pop a precizat că "în momentul în care am început să-i pun întrebări s-a stricat treaba. A început să tremure, să se înroşească şi să se încurce în contradicţii. Ei au vrut să coordoneze ancheta cum face Dincă la Caracal. Nu am mai văzut ca cel anchetat să urle la anchetator".