Un avion cu 182 de pasageri a aterizat pe Aeroportul din Timișoara, din cauza ninsorilor căzute în nordul Greciei. Aeronava trebuia să ajungă la Salonic, însă, în urma condițiilor meteo precare, a fost deviată către România.

Avionul companiei Ryanair a decolat cu 182 de oameni de pe Aeroportul Stanstead din Londra, dar nu a putut ajunge la destinație, Aeroportul Salonic.

Articolul continua dupa recomandari

În nordul Greciei ningea puternic, așa că aeronava a fost redirecționată către Timișoara. Aterizarea pe aeroportul românesc a avut loc la ora 22.37. Din cauza condițiilor meteo, Ryanair le-a oferit pasagerilor și opțiunea de a continua călătoria către Grecia cu autocarul.

"Deoarece condiţiile meteo de pe aeroportul de destinaţie nu se îmbunătăţeau, reprezentanţii companiei le-au oferit varianta de a pleca cu autocarele spre Grecia. Peste o sută de pasageri au plecat cu autocarele, însă 71 de persoane au refuzat şi au rămas în aerogară, în zona sosiri externe, protestând faţă de această situaţie. Angajaţii Aeroportului Timişoara au oferit pasagerilor tot sprijinul pentru a aştepta în mod civilizat rezolvarea situaţiei", au spus reprezentanţii Aeroportului Internaţional "Traian Vuia" din Timişoara.

Ministerul Trasporturilor din Grecia a rezolvat situația, luând decizia de a trimite un avion la Timișoara, pentru a-i prelua pe pasagerii rămași.

Sursa: News.ro