Un avion Boeing al companiei Blue Air, care plecare de la București spre Liverpool, va efectua o aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni, după ce aeronava a atins pista cu coada la decolare.

(Actualizare): Aeronava a aterizat în siguranță la ora 18:25.

Articolul continua dupa recomandari

"Zborul 0B 133, care a decolat în această după-amiază de pe Aeroportul Otopeni cu destinaţia Liverpool, s-a reîntors la Bucureşti ca urmare a deciziei comandantului. Respectând procedurile în vigoare şi pentru că siguranţa este prioritară la Blue Air, echipajul a decis să revină pe Otopeni ca urmare a unei suspiciuni de defecţiune tehnică.

Pentru a diminua disconfortul creat de realizarea procedurilor de inspecţie, compania a luat decizia ca pasagerii să fie transportaţi cu o altă aeronavă Blue Air şi să ajungă la destinaţie în cel mai scurt timp posibil", precizează compania Blue Air, într-un comunicat.

Aeronava Boeing 737, la bordul căreia se află 170 de persoane, a decolat la ora 16:15 de pe Aeroportul Internațional Otopeni, cu destinația Liverpool, însă avionul s-a întors din drum, din cauza unei probleme tehnice.

 

Un avion Boeing va efectua o aterizare de uegenta pe OtopeniVezi 2 imagini în Galerie

Se pare că aeronava a atins pista aeroportului cu coada, la decolare, iar în aceste momente, survolează aeroportul pentru a consuma din combustibil.

- știre în curs de actualizare -