Cei trei indivizi care au aruncat în aer o bancă din Braşov sunt în continuare în libertate. Şi se numără în continuare pagubele. Hoţii n-au distrus doar bancomatul din care au furat 160.000 de lei, ci şi maşinile parcate în zonă. Între timp, poliţia continuă să audieze martorii jafului pentru a încerca să schiţeze portretele robot ale suspecţilor.

La mai bine de o zi de la jaful din Braşov, despre cei trei autori mascaţi nu se cunosc decât câteva detalii.

Articolul continua dupa recomandari

Constantin Coropcaru, administrator de bloc: Din cum i-am văzut că se mişcau, sunt tineri.

Un individ înalt şi alţi doi ceva mai scunzi s-au furişat printre blocuri. Sunt semnalmentele oferite de martori şi astăzi poliţiştilor care continuă ancheta. Au un cerc de suspecţi, dar niciun reţinut.

”Ne-a întrebat dacă am auzit bubuitura şi dacă am văzut ceva. Am zis că am auzit, dar nu am văzut”, spune o locatară.

Constantin Coropcaru, administrator de bloc: Au acţionat şi la sistemul de alarmă. Că practic, deci din ce am constatat, deci nu prea, n-a fost declanşată alarma lor.

Cei mai mulţi dintre locatarii blocului la parterul căruia se află banca aruncată în aer s-au ales doar cu sperietura. Doi ghinionişti, însă, şi-au găsit maşinile avariate de la explozie.

Un bărbat din zonă are maşina înmatriculată şi asigurată în Franţa. Acum nu ştie cum şi dacă poate să o repare fără să scoată bani din buzunar.

”Îmi trebuie constatare de la poliţie. Am cerut de aici, dar îmi zice: ştiţi, investigăm, nu avem timp”, spune șoferul.

160.000 de lei au furat cei trei indivizi în jaful dat sâmbătă dimineaţă. Pagubele suferite de bancă sunt însă mult mai mari. Interiorul sediului a fost distrus.