Autorul jafului de la banca din Baia Mare a fost identificat de poliţişti. Bărbatul de 40 de ani din Caraş Severin se află în arestat preventiv.

În cursul zilei de ieri, 5 iulie, a fost identificat unul dintre suspecţii care au comis jaful de la Baia Mare la sfârşitul lunii mai, fiind vorba de un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea.

Articolul continua dupa recomandari

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei, care a dispus arestarea preventivă în acest caz, pe o perioadă de 30 de zile.

Două persoane mascate și înarmate cu macete au reușit să plece dintr-o banca din Baia Mare cu un miliard de lei vechi. Banii erau încasati de la două caserii alee băncii.

Jaful a avut loc la sfârşitul lunii mai, pe data de 23 mai. Un apel în jurul orei 11.40 a anunţat că doi indivizi mascaţi şi înarmaţi cu macete au pătruns in sediu si au sustras banii din banca din Baia Mare. În doar 4 minute, suspecţii au reuşit să dea lovitura. Cei doi au urcat pe un scuter si s-au facut nevazuti.