Un tânăr de 25 de ani a ajuns la spital cu gâtul tăiat după o băută în familie, între unchi, frați și nepoți.

Întreaga poveste s-a petrecut la Bacău, în Buciumi, acolo unde, în casa unui sătean s-au adunat mai mulți bărbați să stea de vorbă și să consume un pahar de vin.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, între bărbatul de 65 de ani și un nepot mai îndepărtat, de 25 de ani, a izbucnit un scandal. Și-au aruncat mai multe cuvinte grele, până când bătrânul a decis că mai bine pleacă acasă.

Tânărul a ieșit după el și a încercat să îl lovească, dar nu a mai apucat. Bătrânul s-a întors fulgerător și l-a înjunghiat pe băiat în gât.

„Autorul a scos un cuțit și a aplicat victimei o lovitură în zona gâtului, cauzându-i o leziune ce i-a pus viața în pericol”, a declarat șeful Secției Urmăriri Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Din fericire, lama cuțitului nu a secționat niciun vas major de sânge, însă a străpuns traheea tânărului, care a fost dus la Spitalul din Onești și apoi transferat la Spitalul Județean de Urgență Bacău.

Bărbatul de 65 de ani a fost reținut inițial pentru 24 de ore, iar magistrații Tribunalului Bacău au decis arestarea preventivă pentru următoarele 30 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, autorul riscă să stea după gratii 10 ani pentru tentativă de omor.