A apărut primul portret-robot al individului care a jefuit o bancă, în Cluj Napoca. Bărbatul este încă liber, iar poliţiştii răscolesc oraşul în căutarea lui. Un martor i-ar fi văzut chipul, atunci când a fugit cu 20 de mii de lei. Iar câinii de urmă i-au refăcut traseul, preţ de câţiva kilometri.

Individul care a dat jaful-fulger în Cluj Napoca are piele măslinie, constituţie atletică şi un metru 85. Era înarmat cu un cuţit, când a intrat în sediul băncii. În faţa clienţilor, le-a ameninţat pe angajate şi a dispărut cu 20 de mii de lei. De peste 24 de ore, poliţiştii îl caută, cu portretul-robot în faţă. 

Articolul continua dupa recomandari

Bărbatul era mascat în momentul atacului. Dar surse din anchetă spun că, la ieşirea din bancă, i-a căzut fularul de pe faţă, preţ de câteva secunde. Iar un martor l-a văzut. A fost suficient pentru anchetatori. 

Livia Pompaş, purtător de cuvânt IPJ Cluj:
Poliţiştii criminalişti au realizat portretul robot al acestuia, astfel că imaginea portretului robot a fost diseminată tuturor efectivelor de poliţie din teren.

Nu e singurul indiciu preţios. Cu ajutorul unui câine de urmă anchetatorii au reuşit să refacă o parte din traseul urmat de făptaş. Cu banii în mână şi cu faţa încă acoperită, acesta a alergat mai bine de doi kilometri până în zona unei livezi.

De acolo, i-au pierdut însă urma. Până ca tâlharul să fie prins, localnicii se tem că un astfel de incident s-ar putea repeta.

Pentru prinderea suspectului, poliţiştii au pus filtre la toate ieşirile din oraş.