O asistentă din Iași a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de o mașină condusă de un șofer în vârstă de 80 de ani.

Totul s-a întâmplat joi seara, în zona Bucium din Iași, acolo unde asistenta în vârstă de 42 de ani încerca să traverseze o stradă, împreună cu soțul, pe o trecere de pietoni.

Articolul continua dupa recomandari

La un moment dat, un autoturism marca Dacia Logan MCV a spulberat-o pe femeie, în timp soțul ei a scăpat cu răni ușoare.

La volanul mașinii se afla un bătrân în vârstă de 80 de ani care a declarat că nu i-a văzut pe pietoni.

În urma impactului, femeia a fost aruncată câțiva metri pe șosea și a suferit răni foarte grave.

Ea a fost transportată la spital în stare critică, în comă, și cu șanse minime de supraviețuire, notează bzi.ro.

"Pacienta care a fost transportata la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi este in continuare in stare grava. Aceasta este internata la spital, fiind victima unui accident rutier, in care a fost implicata in calitate de pieton. Aceasta a fost transportata la spital in stare foarte grava, cu sanse minime de supravietuire. Pacienta este in coma si a fost supusa unei interventii chirurgicale. Din pacate, cu toate acestea, prognosticul este in continuare rezervat. In urma accidentului in care a fost implicata, pacienta a suferit traumatism cranio-cerebral grav, traumatism la nivelul bazinului si traumatism la nivelul abdomenului", a declarat dr. Lucian Eva, manager al Spitalului "Prof. Dr. Nicolae Oblu" din Iasi.